top of page

Risk based

management

systeem

Je bent succesvol, je groeit! Maar wat eerst kleine probleempjes waren, worden dagelijkse ergernissen. Er moet wat gebeuren. De organisatie moet anders. Een management systeem helpt om meer overzicht te creëren.

En als dat op basis van risico's is opgezet, weet je zeker dat je voorbereid bent op mogelijke invloeden op jouw onderneming. Vaelis helpt je hierbij!

Structuren

Inzicht én overzicht

Het opzetten van een management systeem dwingt je een bepaalde structuur op te zetten. Dat lijkt veel werk en veel gedoe, maar levert je uiteindelijk veel op. Je krijgt inzicht in details van taken en processen, terwijl je ondertussen een beter overzicht krijgt van samenhang tussen processen.

 

Het opzetten van een (kwaliteits- of milieu-) managementsysteem kost tijd en moeite, maar is met onze hulp goed haalbaar!

brainstorming

Bijdrage aan jouw groei

Met een rijke ervaring in management, in diverse processen, op diverse niveaus voegen we waarde toe door met jou te werken aan kwaliteitsmanagement, het beheren en beheersen van bedrijfsprocessen én het verbeteren daarvan. 

 

We zijn kritisch, durven de discussie aan te gaan, maar zijn ook flexibel. We voelen ons confortabel in gesprekken met je klanten, je medewerkers en je management team.

 

We weten hoe we bedrijfsbrede programma's uit moeten rollen, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. We komen met voorstellen en plannen en zorgen met je management team dat er echt wat verandert.

Vergadering

Risico's

Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt en gebeuren er dingen die je wellicht niet hebt voorzien. Van fouten kun je leren en ontstane situaties kun je oplossen en proberen te voorkomen.

Tijdens onze ISO certificerings- en onderhoudstrajecten komen we regelmatig risico's tegen die niet afdoende bekend zijn, maar ook niet afgedekt zijn door bijvoorbeeld een goede verzekering.

 

Vaelis werkt met partners die daar een oplossing voor kunnen bieden.

Risk%20management_edited.jpg

Het kan altijd beter

Verbeteren start met het in kaart brengen van wat je nu doet. Daar is een managementsysteem als ISO 9001 handig bij.

 

Door kritisch te kijken naar wat je nu doet én helder te hebben waar je met je bedrijf naartoe wilt, ontstaan mogelijkheden tot verbetering.

Vaelis kan je helpen met het helder krijgen van je doelen, met het bepalen van verbeterpunten én met het inregelen van structuur, zodat verbeteringen ook echt plaatsvinden.

Flow Chart

Digitale ondersteuning

Vaelis heeft een on-line omgeving gemaakt, waar je allerlei documenten die je gebruikt snel en overzichtelijk terug kunt vinden, real time, tijds-en plaatsonafhankelijk. 

We maken een basisinrichting voor je, helpen je documenten digitaliseren/overzetten en trainen je mensen in het gebruik van VINS. 

Indien gewenst doen wij ook het onderhoud van je documenten.

shutterstock_128187719_edited.jpg

Veiligheid

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat legt een bedrijf de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken.

VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Vaelis heeft ervaring in VCA* en helpt je graag op dit gebied!

shutterstock_315630224_edited.jpg
bottom of page