top of page
Zoeken

Milieu-aanpassingen zonder consessies

Bij ons thuis zijn we bezig met het verder reduceren van ons energieverbruik door een aantal maatregelen. Korter douchen, lampen uit, computers niet de hele dag aan (ook beter voor het lijf), deuren dicht en sinds kort hebben we een droogmolen in plaats van de droger.

We moeten de reductie in energie nog zien, maar de discussies zijn niet van de lucht. De pubers vinden onze regels niet fijn en vinden dat ze concessies moeten doen aan hun geluk en welzijn door al deze maatregelen. Daar hebben ze een punt! We hebben de regels niet samen opgesteld en niet vooraf als gezin bepaald wat wenselijk en haalbaar was. We zitten nu in een 'overleg fase', waarin we samen bespreken wat dan wel kan en wat niet.

Laat je als ondernemer niet verrassen door opgelegde milieu regels van je klanten of de overheid. Neem zelf het initiatief en bepaal wat jij wenselijk en haalbaar vindt aan milieu-inspanningen. Vaelis helpt je graag, we hebben ervaring met het begeleiden, behalen en onderhouden van ISO14001 certificering.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page