top of page

In control met een risk based management systeem

shutterstock_602143955_edited.jpg
ISO
Duurzaam%20ontwikkelen_edited.jpg

Vaelis, helpt je

'in control' te zijn 

Als ondernemer is niets prettiger dan dat jij je kan storten op het ondernemen en dat je organisatie gewoon draait, zonder grote problemen.

Dat gaat niet vanzelf, daar is een goed managementsysteem voor nodig, dat ervoor zorgt dat alles 'in control is'. 

Het opzetten en onderhouden van zo'n managementsysteem vraagt bepaalde kennis en ervaring en kost vooral tijd. Vaelis kan je hierbij helpen.

Dat kan op verschillende manieren, van een beetje ondersteuning door een jaarlijkse audit tot het opzetten en inrichten van een compleet risk based management systeem op basis van de ISO 9001 norm, met of zonder onze digitale oplossing. We kunnen eventueel ook als interim (KAM) manager ingezet worden. 

Vaelis, ondernemend adviseren

Wij zijn vakprofessionals én adviseur voor het MKB.

Onze kernwaarden:

Praktisch en ondernemend adviseren, samen met jou verbeteren en vernieuwen. 

Onze specialiteit:

Jou 'in control' laten zijn met een risk based managementsysteem, gebaseerd op de ISO9001 norm.

Vaelis heeft jarenlange ervaring in kwaliteitsmanagement en risico gestuurd auditen, bovenop een stevige basis in management. We zijn gewend om in teams mee te draaien, maar ook om teams aan te sturen.

We hebben met VINS een handige digitale oplossing in handen, waarbij iedereen altijd, overal en vooral veilig toegang heeft tot benodigde informatie.

Vaelis, helpt je verduurzamen

Het is fijn als je organisatie 'in control' is en je structureel kwaliteit levert aan je klanten.

Klanten vragen steeds vaker ook dat je duurzaam onderneemt en je steentje bijdraagt aan het milieu. Met gebruikmaking van de ISO 14001 norm kunnen wij je helpen bij jouw milieu inspanningen. 

Als je al een ISO 9001 management systeem hebt kan dit met ons advies redelijk simpel aangevuld worden om aan de ISO 14001 eisen te voldoen.

We zijn geen milieudeskundigen, maar we kunnen je wél helpen structureren en je ondersteunen met die zaken die vanuit de norm gedaan moeten worden. 

Ook voor milieu kunnen we onze digitale oplossing inzetten.

Vaelis, ook HR kan overzichtelijker!

Met mensen werken aan verbeteringen, dat is onze passie en onze kracht! 

Maar ook voor mensen, voor jou als ondernemer werken, aan verbeteringen. Vaak is de informatie rondom HR versnipperd aanwezig, of incompleet.

 

Vaelis kan je helpen met het structureren van al je HR zaken. Denk dan aan het opstellen van je personeels handboek, het opzetten van je beoordelings cyclus en het verrichten van een medewerkers tevredenheidsonderzoek.

Vaelis, 'riskbased', wat is dat?

De ISO 9001 norm gaat al uit van een 'risk based' aanpak. Vaelis gaat nét een stapje verder en combineert dit met de principes van de administratieve organisatie. We kijken in alle processen kritisch naar wat er fout zou kunnen gaan en wat daar de gevolgen van zouden kunnen zijn. We bepalen samen hoe erg dat is en of we een actie in gang willen zetten om hierop in te spelen. Je risico-analyse is hierdoor completer en je weet je verzekerd van een goede response op de diverse invloeden die op jouw onderneming af kunnen komen.

Enkele van onze klanten

bottom of page